Celler 9+ on Moises Virgiliksen 2010 käynnistämä henkilökohtainen projekti vanhalla sukutilalla La Nou de Gaián tarhoilla, jossa vanhat viiniköynnökset viljellään luonnonmukaisesti. Tila sijaitsee Nou de Gaiàn kunnassa Tarragonèsissa, noin 4 km Välimereltä. Tilan koko on 28 hehtaaria, josta 12 hehtaaria on omistettu viiniköynnöksille. Viljeltävät köynnökset ovat paikallisesti kultivoituneita, Cartoixa ja Cartoixa Vermell valkoisista, sekä Garnatxa, Sumoll ja Ull de Llebre punaisista lajikkeista.
Merituuli, joka kesäkuukausina alkaa puhaltaa noin kymmenen aikaan aamulla, suojaa liialliselta kuumuudelta ja sallii upean sekä tasaisen viinirypäleiden kypsymisen. Maaperä on alhaisen hedelmällisyyden omaavaa hiekan ja kiven sekoitusta. Kun rypäleet on korjattu, ne jäähdytetään ja puristetaan hellästi, jonka jälkeen massan annetaan seistä terässäiliöissä vuorokauden ajan ennen rypäleen puristemehun erottamista. Käymisen kesto on 18 - 20 päivää noin 14 - 15 °C: n lämpötilassa. Mitään kirkastus- tai stabilointiaineita ei lisätä eikä viiniä suodateta. Ikääntymisen kesto on noin 8 kuukautta. Kaikki viinit ovat luonnollisia, joissa ei ole lisättyjä sulfiitteja.