Château Pierre-Bise on pieni talo, jossa uskotaan maan ja rypäleen voimaan ja keskitytään viiniköynnösten viljelyyn sekä viinin tuotantoon. Claude ja Joelle Papin-Chevalier perustivat Chateau... Lue lisää.
Loiren joen yläjuoksun molemmin puolin sijaitsee kaksi kukkulaa, Pouilly-Fumé ja Sancerre, joilla viljellään Sauvignon Blanc rypälettä. Sanotaan, että alueet ovat rypäleen ainoa oikea kotiseutu. Lue lisää.
Gitton Père&Fils-tilan on perustanut nykyisen omistajan, Pascal Gittonin isä Marcel, vuonna 1945. Tuolloin toiminta sai alkunsa pienen pienestä, alle puolen hehtaarin palstasta. Nykyään tila... Lue lisää.
Charles Joguet muutti 1960-luvulla Montparnasselle ollakseen yhdessä ystäviensä kanssa ja kehittääkseen taiteellisia kykyjään taidemaalarina. Isänsä kuoleman jälkeen hän palasi Chinoniin missä Père Taffoneau opetti... Lue lisää.