Uusi vuosikerta on valmistumassa

pohjoisella pallonpuoliskolla...

eteläisellä puolella ovat hätäisempiä...

kaatavat jo laseihin...

 

 

Tuottajat | Eurooppa | Espanja

Adegas Pazo Das Tapias (Galicia)

Pazo do Mar Group perustettiin vuonna 2002 valmistamaan ja kehittämään Galician alueen alkuperäisistä lajikkeista tehtyjä viinejä. Mendezin suvulla on yli 40 vuoden kokomus viininteosta. Lue lisää.

Ailalá-Ailalelo (Galicia)

Ailalá-Ailalelo on kolmen nuoren viinintekijän, Xosé Lois Sebion, Inma Pazosin sekä Miguel Montoton luoma projekti DO Ribeiron alueella. Tarhat sijaitsevat Avian laaksossa ja maaperä... Lue lisää.

Bodegas Lustau (Jerez de la Frontera)

Kaikki sai alkunsa 1800-luvun lopulla Jose-Luis Berdejon toimesta, kun hän alkoi tuottaa sherryjä ja myi ne eteenpäin isoille vientiyrityksille. Nykyisen nimensä yritys sai Jose-Luis`n... Lue lisää.

AGUSTI TORELLO, Cava D Agusti Torello S.A (Penedes)

Agusti Torello on 50 vuotta vanha perhe yritys, joka sijaitsee cava-alueen pääkaupungissa, Sant Sadurni dAnoiassa, noin 30 kilometria Barcelonasta etelään. Torellon omilla 30 hehtaarin... Lue lisää.

Can Sumoi (Penedes)

Joitakin vuosia sitten Raventos i Blanc -tilan nykyinen vetäjä, Pepe Raventos, päätti aloittaa natural-viinien valmistuksen. Hän osti ja kunnosti jo vuonna 1645 perustetun, raunioituneen... Lue lisää.

Castell d'Or (Penedes)

Suomalaisten kehitysvammaisten luoma taide ja laadukkaat viinit kohtaavat Tampereen viinitukun ja Kehitysvammaliiton yhteisessä projektissa. Vuodesta 1872 ovat Penedésin viinitarhoilla kypsyvistä Xarel-lo, Macabeo ja Parellada... Lue lisää.

Celler 9+ (Penedes)

Celler 9+ on Moises Virgiliksen 2010 käynnistämä henkilökohtainen projekti vanhalla sukutilalla La Nou de Gaián tarhoilla, jossa vanhat viiniköynnökset viljellään luonnonmukaisesti. Tila sijaitsee Nou... Lue lisää.

Juvè y Camps (Penedes)

Yli kaksisataa vuotta sitten, vuonna 1796, perusti Joan Juvè Mir viinitarhat Saint Sadurnian sydämeen. Sittemmin hänen poikansa Antoni Juvè Escaiola jatkoi tilan kehittämistä taistellen... Lue lisää.

Mas Pere (Penedes)

MAS PERE on arvostetun Cava-talon, Pere Venturan luoma laaja valikoima raikkaita ja hedelmäisiä kuohuviinejä. Tuotteiden pakkaus on klassinen ja tyylikäs. Näissä kuohuvissa on mukana... Lue lisää.

Vins de Terrer (Penedes)

Vins de Terrer aloitti toimintansa vuonna 2010. Talon vuosituotanto on n. 300 000 pulloa viiniä. Omia tarhahehtaareja on 8, minkä lisäksi talo käyttää sopimusviljelijöitä. Lue lisää.

Pago de los Capellanes (Ribera del Duero)

Pago de los Capellanes (”kappalaisten maa”) sijaitsee 800 metrin korkeudella Pedrosa de Duero-kylän liepeillä, aivan Ribera del Dueron ytimessä. Tilan rinteiset tarhat ovat saviperäistä... Lue lisää.

Gomez Cruzado (Rioja)

Rioja on Espanjan ja maailman arvostetuimpia sekä tuottavimpia viinialueita, joka on erityisen tunnettu laadustaan sekä maineikkaista Tempranillo -rypäleistä valmistetuista punaviineistään. Riojan alue on saanut... Lue lisää.

MUGA, Bodegas Muga (Rioja)

Bodegas Mugan viinitarhat ovat sijoittuneet Montes Obarensesin vuoriston juurelle, Rioja Altan alueelle. Ilmasto on tyypillinen Riojan alueelle, jossa päivien polttavaa kuumuutta viilentää Biskajan lahdelta... Lue lisää.

RODA, Bodegas (Rioja)

Haron aseman yläpuolisilla kukkuloilla sijaitseva Bodegas Roda on barcelonalaisen Rotllant-Daurellan viinikauppaa käyvän perheen vuonna 1989 perustama modernin tyylin airut Riojan alueella. Roda omistaa tarhoja... Lue lisää.

VINOS PINOL, Celler Vinos Piñol (Terra Alta, Batea)

Terra Alta on Katalonian eteläisin alue. Automatkalla kohti Batean kaupunkia voi ihailla perinteistä espanjalaista maaseutua, jossa pienet kylät ja kaupungit pilkuttavat viiniköynnösten, oliivi- ja... Lue lisää.